Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - ΩΡΛ Χειρουργός
Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) / Χειρουργός κεφαλής & τραχήλου
× Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα:211-01 94 618 ή 6945 77 30 77
×
Μη-επεμβατική ρινοπλαστική

Μη χειρουργικές εναλλακτικές λύσεις

  • Τα ενέσιμα υλικά πληρώσεως είναι μια κοινή μέθοδος μη χειρουργικής ρινοπλαστικής που  χρησιμοποιεί ενέσιμες ουσίες, γνωστές ως τα δερματικά «πληρωτικά», για να καμουφλάρει τις ήπιες έως μέτριες ατέλειες, όπως μικρές ανωμαλίες και πεσμένες ρινικές άκρες.

Το ενέσιμο υλικό πληρώσεως που χρησιμοποιείται σε μη χειρουργική ρινοπλαστική εγχύεται σε μικρές ποσότητες και σε ακριβείς θέσεις έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος του σχήματος και του περιγράμματος που δημιουργείται .

Αυτό το είδος της «ρινοπλαστικής χωρίς χειρουργική παρέμβαση» μπορεί επίσης να κάνει μια γαμψή μύτη να φαίνεται ίσια. Αυτή η μέθοδος συνήθως δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από ένα τοπικό αναισθητικό ή και καθόλου. Όπως και οι άλλες μορφές των μη χειρουργικών διαδικασιών που περιγράφονται παρακάτω, δεν έχουν μόνιμα αποτελέσματα.

  • Clostridium botulinum ενέσεις είναι ουσίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανακούφιση από τις ρινοχειλικές πτυχές, ρυτίδες, ανεπιθύμητες ουλές ή οστικές προεξοχές.
  • Silhouette Soft είναι μια μέθοδος η οποία χρησιμοποιεί απορροφήσιμα ράμματα με τα οποία μπορούμε ελαφρά να διορθώσουμε το σχήμα της μύτης σας και μερικές φορές να βελτιώσουμε την ρινική αναπνοή στην δυσλειτουργία της ρινικής βαλβίδας. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι ανώδυνη. Το αποτέλεσμα αυτής της μικροεπέμβασης συνήθως κρατάνε από 10 έως 24 μήνες.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.