Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - ΩΡΛ Χειρουργός
Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) / Χειρουργός κεφαλής & τραχήλου
× Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα:211-01 94 618 ή 6945 77 30 77
×
Ιατρείο

Παύλος Τσολαρίδης, M.D.
Ωτορινολαρυγγολόγος / Χειρουργός κεφαλής - τραχήλου

Ειδίκευση στην Ωτορινολαρυγγολογία:
  • Γενική χειρουργική: Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού «ΝΙΜΤΣ»
  • Ωτορινολαρυγγολογία: 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών
  • Ωτορινολαρυγγολογία: Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς»
  • Πλαστική χειρουργική: Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
  • Νευροχειρουργική: Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Έχει λάβει ενεργό μέρος σε μεγάλο αριθμό και ως ομιλητής σε ωτορινολαρυγγολογικά συνέδρία, μαθήματα κατάρτισης και εκπαίδευσης αφιερωμένα στα προβλήματα της ενδοσκοπικής και πλαστικής ιατρικής. Μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Κεφαλής και Τραχήλου. 

Δέχεται επισκέψεις ασθενών στο ιδιωτικό του ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε οποιαδήποτε ιδιωτική κλινική της Αθήνας επιλέξετε.

Η εξέταση, η διάγνωση και η αντιμετώπιση των προβλημάτων των ενήλικων και των παιδιών πραγματοποιείται  μέσω ραντεβού. Τηρείται επαγγελματική προσέγγιση σε κάθε πελάτη. Εγγυημένη αποτελεσματικότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα δύο ιατρεία, όποιο βρίσκεται κοντά σας:

Το ιατρείο βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, ακριβώς απέναντι από το Μετρό (Σταθμός Αμπελόκηποι – μπλε γραμμή) στον πρώτο όροφο ενός νεοκλασικού κτιρίου με αριθμό 201, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας και Πανόρμου.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας, ώστε να καλύπτει κάθε σύγχρονη διαγνωστική ανάγκη στο χώρο της Ωτορινολαρυγγολογίας.

Το ιατρείο έχει εύκολη πρόσβαση από όλα τα μέσα μεταφοράς. Για την επίσκεψη σας - κλείστε ραντεβού Online ή τηλεφωνικά.

Το δεύτερο ιατρείο βρίσκεται στην περιοχή Κουκάκι, κοντά στο μετρό (Σταθμός Συγγρού Φιξ – κόκκινη γραμμή) επί της οδού Βεΐκου 78 στον 1ο όροφο. Αυτό το ιατρείο έχει εύκολη πρόσβαση από όλα τα μέσα μεταφοράς.

Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό με δυνατότητα βιντεοσκόπησης όλων των παθολογικών ευρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ιατρικού και όχι μόνο περιεχομένου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του.