Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - ΩΡΛ Χειρουργός
Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) / Χειρουργός κεφαλής & τραχήλου
× Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα:211-01 94 618 ή 6945 77 30 77
×

Αποκατάσταση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο του άνδρα

Ενώ η απώλεια της τριχοφυΐας τις περισσότερες φορές συνδέεται με το κεφάλι, όταν όμως εμφανίζεται στο πρόσωπο γίνεται ακόμη πιο αισθητή. Πρώτον, επειδή συναντάται σπανιότερα και δεύτερον, επειδή το πρόσωπο είναι το πρώτο σημείο που παρατηρείται, επομένως οποιαδήποτε ασυνήθιστη ατέλεια είναι εμφανής.

Έχει παρατηρηθεί πως η μειωμένη τριχοφυΐα στα γένια, το μούσι, μουστάκι ή φαβορίτες στους άνδρες επηρεάζει την αυτοπεποίθηση τους.

Είτε έχει προκληθεί από έναν τραυματισμό είτε από χειρουργική επέμβαση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία η μειωμένη τριχοφυΐα στο πρόσωπου αποτελεί ένα πρόβλημα για πολλούς άνδρες.

Πολλοί άνδρες δηλώνουν πως η έλλειψη της τριχοφυΐας στο πρόσωπο τους μπορεί να αποδυναμώσει την αυτοεκτίμησή τους ενώ επιθυμούν μια πιο αρρενωπή εμφάνιση.

Στην περίπτωση που αισθάνεστε το ίδιο, υπάρχει μια λύση που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκατάσταση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο σας. 

Με ειδικές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών οι χειρουργοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε την τριχοφυΐα στο πρόσωπο σας:

  • Αποκατάσταση της τριχοφυΐα στις φαβορίτες
  • Χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης τριχών στο μουστάκι
  • Χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της τριχοφυΐας στα γένια.

Αυτές οι τρίχες δεν θα σας πέσουν ενώ θα απαιτούν ξύρισμα και κούρεμα. Τα μαλλιά θα είναι δικά σας στο σημείο που επιθυμείτε.

Αρχική κατάσταση:

Αμέσως μετά την μεταμόσχευση γενιών:

Τελικό αποτέλεσμα σε 8 μήνες:

Ένα ραντεβού μαζί μας θα σας επιβεβαιώσει πως είναι δυνατόν να αποκαταστήσετε το πρόβλημά σας καθώς κατανοούμε τις επιθυμίες σας.