Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - ΩΡΛ Χειρουργός
Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) / Χειρουργός κεφαλής & τραχήλου
× Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα:211-01 94 618 ή 6945 77 30 77
×
ΤΥΠΕΤ

ΤΥΠΕΤ - ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Θερειανού 4, 114 73 - Πεδίον Άρεως
http://typet.gr/index.php/el/

Η κλινική «Υγείας Μέλαθρον ανήκει στο ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.). Ιδρύθηκε το 1968  και με την πάροδο των χρόνων κατόρθωσε να καθιερωθεί στον χώρο της Υγείας.

Όραμα των ιδρυτών του ήταν το «Υγείας Μέλαθρον» να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς.

Πραγματοποιώντας το όραμα των δημιουργών του, το «Υγείας Μέλαθρον» εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στα ασφαλισμένα μέλη του καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή.

Το αποτέλεσμα σήμερα, ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις τόσο στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας, όσο και στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών υγείας, καλύπτοντας κάθε νοσηλευτική ανάγκη.