Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - ΩΡΛ Χειρουργός
Παύλος Τσολαρίδης, M.D. - Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) / Χειρουργός κεφαλής & τραχήλου
× Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα:211-01 94 618 ή 6945 77 30 77
×
Ιατρικό Φαλήρου

Ιατρικό Π. Φαλήρου - ΩΡΛ Τμήμα

Άρεως 36, Π. Φάληρο, 175 62
http://www.iatrikofalirou.gr

Το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου ιδρύθηκε το 1991, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες, για υψηλού επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών, των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησε, το 2002, στην προσθήκη νέας πτέρυγας και τη δημιουργία νέων διαγνωστικών τμημάτων που υποστηρίζονται από υπερσύγχρονα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας και στελεχώνονται από άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό.

Σήμερα, σε περισσότερα από 4.500 τ.μ., το Ιατρικό Π. Φαλήρου, καλύπτει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο τις ανάγκες για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων, θέτοντας στη διάθεσή τους έμπειρους, κορυφαίους στον τομέα τους ιατρούς, εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και τελευταίας γενιάς ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Το Ιατρικό Π. Φαλήρου διαθέτει 84 νοσηλευτικές κλίνες και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) 8 κλινώνη οποία το 2005 πιστοποιήθηκε για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της κατά ISO 9001:2000.